Zo maak je de mooiste schilderijen helemaal zelf!

Er is niets leukers dan bezig zijn met je interieur. Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren die je kan toepassen en elk seizoen vraagt ook om een andere aankleding. In de zomer gaan we voor frisse kleuren, in de winter juist voor warmte. En niets is leuker je interieur nog persoonlijker te maken met een tof borduurwerk, toch?!

Toffe borduurpakketten voor elk interieur

Het leuke aan een borduurpakket is dat je zoveel keuze hebt.. Er moet altijd wel iets bijzitten dat bij je past. Bij crcouture.nl hebben ze bijvoorbeeld al 2.400+ borduurpakketten! Met verschillende thema’s (bloemen, sprookjes, natuur, dieren en stilleven) en verschillende niveaus is er altijd wel een borduurpakket dat bij je past.

Ben je op zoek naar een borduurpakket van een specifiek merk? Dan is de kans groot dat je bij C.R. Couture precies vind wat je zoekt. Hier hebben ze namelijk echt al jaren ervaring met verschillende producten voor je nieuwe handwerkproject. Denk aan verschillende garen in allerlei kleuren, borduurnaalden in verschillende dikten, maar ook een loeplamp of een fijn opbregetui.

Maak de mooiste creaties zelf

Het fijne aan borduurpakketten is dat je gelijk aan de slag kan nadat je je pakketje binnen hebt. In een borduurpakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen met je nieuwe project: een borduurstof, borduurgaren, een borduurnaald en een handige omschrijving. Vooral bij telwerk pakketten is dat een absolute must. Hierbij is de print namelijk nog niet op de stof gedrukt en moet je dus tellen in welke vakken bepaalde kleuren komen. Echt geschikt voor gevorderde handwerkers dus!

Ben je nog een beginner en wil je eerst het borduren en de verschillende technieken onder de knie krijgen? Dan is het echt aan te raden om te gaan voor een voorbedrukt borduurpakket. Hierbij is de stof namelijk al wel op de stof geborduurd, zodat jij alleen nog maar de juiste kleur garen op de juiste plekken hoeft te borduren. Daarna zie je jouw schilderij echt tot leven komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *